Сусіда загнуздавши без зусиль,
Василь забув носити свій портфель,
Крокує в школу він неначе пан,
Бо є тепер у нього "лакейман".
Він пише твори всі за Василя,
Вирішує задачі він щодня,
А друзі всі його працюють без спочину,
Немаючи просвітлої години.
Василь яквище голову дере -
Авторитет у класі він тепер.
І в нашій школі є ті Василі,
Що люблять їздить на чужій спині.