Зникни!..Як привид що зникає,
Як місяць, що сонця боїться,
Нехай сльози не відволікають,
Вони обпікають - не можна зіргіться.
Бачиш!.. Я інша, я добра,
Бачиш!.. Зреклася я злоби.
Хіть он плазує як кобра,
Й вже догора дух "тієї особи".
Чую!., що серце ще б'ється,
Чую!., що кров ще пульсує.
Більше голос тобі не озветься,
Викину шприц... я - лікуюсь!