В небесній далечі зірок,
З розбитим серцем і журбою...
В століттях криків і плачу
Розстануся навік з Тобою...
І кров Твоя - солоний біль,
І очі - що насняться знову...
В безмежнім просторі думок
Не перестрінуся з Тобою.
Сховаюсь в білу заметіль,
Забуду смак солоний крові.
Не хочу бачити зірок - очей
В яких нема любові...