Подаруй мені сонце,
Та не те, що на небі!
Подаруй мені сонце,
Що під серцем у тобі!
Подаруй мені місяць,
Та не той, що в нічку сіяє,
Подаруй мені місяць,
Що, ночі всі плаче й співає,
Подаруй мені землю,
я її поцілую!
Я віддав вам двом волю,
Я вас тільки люблю.