Вже танцює весна на твоєму чолі,
Грає сонячним блиском в очах.
Знов розпалює в серці яскраві вогні,
Оживає в забутих вже снах...
Вже танцює весна свій рожевий танок,
Розкидає барвисті квітки.
З них сплети ти собі чудотворний вінок,
І почуєш ти шепіт землі!
Вже співає весна своїх вільних пісень
Про кохання й свободу буття,
І дарує тобі сонця променем день,
А бузковим повітрям - життя!
Вже малює весна на твоєму вікні
Дивним пензлем із сонця й дощу -
Це вона свою душу дарує тобі,
Ніби мрію солодку твою!