я люблю твій сміх
там моя любов
в світі рожевих хмарин..
поцілуй мій дощ
там твоя гроза
в літній день жаркий..
подаруй мені
пісню солов'я
що сумує в клітці золотій..
я люблю твій сміх
це моє життя
щастя двох хвилин..
подаруй мені
жовті квіточки
я не вірю в приказки дурні..
зав'яжи мені
очі темним сном
я тебе триматиму міцніше..
дощ й гроза - то ми
щастя лиш на двох
бачиш, ми стаємо рідніше..