Чорна Кава. Lucky Strike,
Жалісний розчарування зойк.
Я так мріяв зробити з тобой,
Солодкої любові ковток.
Дві чашки, дві холодних ложки,
Дві терпких наших папіроски.
Розсипаний цукор і кава,
І ти таємнича й ласкава.
Лагідне торкання руки -
Такої ж холодной як і ти.
Розпалює залишки чуттів,
І губить за те, що полюбив.
Докуриш не до кінця й підеш...
К іншому; уваги не звернеш,
Недопита кава пахуча,
Й на чашці помада гнітюча.
Один. Дві чашки, дві ложки,
Докурені дві папіроски,
І ти, моя кохана, мила,
Ідеш до нього так сміливо.
Я заварю ще одну каву;
Відріжу трохи шоколаду,
Додам до кави отрути,
Що сильніша за любові сполуки.
Витягну останню цигарку́
За тебе в Бога помолю...
Я Закурю, ковток зроблю
Й востаннє скажу: я тебе лю...