Твій голос - дзвін струмка гірського.
Шум вітру восени,
Звук тиші, неба голубого,
Звук радості, весни...
Твій голос серце враз осяє.
І тішиться воно немов дитя.
Це звук налитого колосся,
Звук радості, життя.
Твій голос - як без нього жити?
Як не послухатись його,
Як звук пречистий не ввібрати?
Твій голос... Подаруй його!