Околиці Бориспіля . Військова частина Збройних Сил України .
Командир (під час муштрування) _ Слава буряку !
Рота (хором) _Моркві слава , Смерть маслинам !
Один з рядових (в цей же час) _Моркві слава , смерть оливкам !
Командир _Я почув про оливки чи мені здалось ?
Рота (хором) _(Мовчить)
Командир _ Перепитую вдруге . Я почув про оливки чи мені здалось ?
Той самий рядовий _Вибачте , пане .
Командир _Що ? Віджатися 42 рази !
Рядовий _Але я всього...
Командир (перебиває) _Як ти смієш мені заперечувати ?
Рядовий _Але ж оливки і маслини це одні й ті самі плоди різного дозрівання !
Командир _У тебе з розумом не все впорядку ? Чи мати забагато годувала оливками ? Скільки вас салаг вчити : оливки - добрі , маслини - це зло !
Рядовий _Але ж...
Командир _Чи ти не бачив статуту ? Правило перше : командир завжди має рацію . Правило друге : якщо командир не має рації , ...
Рядовий (перебиває) _Зателехвонувати на мобільний ?
Командир _Весь цей час я кажу тобі , що ти ідіот ! Віджатись 332 рази !
Рядовий (глузливо) _Та либонь !
Командир _Колінця мого нюхнути не хочеш ? Запишись у чергу ! Панове (звертається до декількох инших рядових) , заберіть його в карцер .
(Троє рядових забирають рядового в карцер)
Командир _Ніхто більше не буде казати , що оливки смашні ?
Рядовий (котрого забирають) _ Я не казав ...
(Троє рядових , які забирають , б\'ють любителя оливок .)
Командир _Ніхто більше не буде згадувати , про оливки ?
Рота (хором) _(Мовчить)
Командир _От і добре .
Командир (під час муштрування) _ Слава буряку !
Рота (хором) _Моркві слава , Смерть маслинам !
Рядовий (инший) _За що мене славити ?
Командир _Хто це сказав .
Рядовий _Рядовий Морква пане . За що ви мене славите ?
Командир _Ми любимо моркву .