Більше так не буде...
Вже не спішу на вихідні до подруги,щоб зібратись на колись таку бажану дискотеку...не обговорюю хлопців...хто як подивився....хто дзвонив...що казав...
Не спішу додому,бо тато казав о 2 бути).....
Вже не криє від Кеті Перрі....Не радію від того,що кеди світяться в ультрафіолеті.....
Не танцюю на всі сто,бо часу мало...не дивлюся на годинник...
Не цілуватимуся під якусь тупу попсу....не танцюватиму ЛИШЕ для нього.....
Бірмікс давно не впливає на настрій...
Не губиться погляд...не опускаються очі...не болить твоя усмішка...
Вже не гріють твої руки...немає кого обійняти...не зустріну з тобою світанок десь так далеко від всіх...
Не йду з тобою пішки за руку...не вдихаю аромат нічних фіалок...бузку....і ще чогось такого особливого.....кохання.....
Тепер просто дім-таксі-дискотека-машина друга-дім.
Ні.....ніби все є:непогана музика....мої улюблені друзі...новий діджей....Бірмікс...весна....немає лиш тебе....і...все не те.....