Куди бігти і де зламати ногу,
Як підвестися і не заплакати в плече?
Я ще вірю в Тебе і слава Богу
З мене зайва кров зійде.
Пішки йти і не боятися,
Що в кінці стіна.
Вона пошкрябана і брудна.
Для нас усіх одна.
Каліровані мрії
Все так само солодкі.
Як би тут на початку,
Не загнуться від брехні та водки.
Не вмерти!У власній крові та слині,
Не хнюпати перед кінцем,
Як безпорадне дитя.
Жити!Тільки жити!
Сьогодні й зараз!
А ті хто плаче,свою пельку заткніть ви!
Вмирайте мовчки!
І без образ!