Не можна втримати свідомість,
політ яскравості думок,
панує в серці нерухомість,
мовчить небесний мій пророк.
У снах майбутнє він являє,
але сьогодні він мовчить,
кути навколо, я не знаю,
від чого серденько болить.
Не маю вибору. Тікати?
Навіщо це? Коли? Куди??
не буду виходу шукати...
між нами зв"язані вузли.