Ти - мить весни, омріяна піснями
Пташок в саду у сонця наяву.
Ти - мить краси, заквітчана вогнями
Ярила. Я в очах твоїх живу.
Один лиш погляд - воскресає мрія.
Один лиш погляд - ся здіймає прах.
Росте душа - ця трепетна лелія -
І Бог... і Бог живе в моїх очах.
(T)