Т- обі до краплі віддаю свою любов,
О- свідчення хай чує вся планета!
Б- урхливим струменем проллється вона знов,
І- забере обох в свої тенета..
О- дин для мене, в цілім світі один ти,
Д- аруєш сонце, райдугу і небо,
Н- авіть якщо за небокрай прийдеться йти,
О- силю шлях, бо він веде до тебе!
М- оє кохання через простори і даль,
У далечінь до твого серця лине..
М- рії ховаю під бажань своїх вуаль,
О- дна любов така, одна єдина..
Є ти у мене, саме цим я і живу,
К- охаю, як ніколи не кохала,
О- божнюю, голублю.. в снах і наяву,
Х- очу щоб й я твоїм коханням стала..
А- нгел кохання, він злетів до сонця знов,
Н- еначе вільна птаха сизокрила,
Н- есе до тебе почуття, мою любов..
Я- ка твоє серденко полонила..