Чи існує український реп,
Чи ні?
Чи всі ми у безодні?
Всі ми у лайні?
Як ви гадаєте, панове,
Чи може бути дві рідної мови?
Одна російська, друга українська…
Ну що ти зробиш?
Да хоч би і англійська!
І от всі кажуть:
«Прокляті москалі!»
А чим ви кращі?
А чому б і ні?
Навіщо плутати
Націоналізм з патріотизмом?
Ви знаєте, панове,
Дурити інших не корисно…
Дійсно
Незалежність, то є добре…
Та чому в парламенті
Такі великі морди?
Височіють на бігбордах
Дивляться з гори на нас,
Як на комах…
Але не треба!
Я вільний птах!
Розкрию крила і полину
У вирій мрій, у далечінь…
Тільки не спричиняйте мені болі, панове,
Не сплюндруйте мої мрії казкові…
Ними жити не треба,
Знаю!
Але без них не можна,
Я так гадаю…
Гадаю, про все забуваю, крила розправляю,
У вирій відлітаю…
Та треба на землю, любі друзі,
Не все так як хочеш…
Хто у нас ще в заслузі?
Різні магнати, депутати
Зі шкіряними гаманцями,
Великі тата…
Їм все можна, за все пробачать,
Їм все одно, що інші плачуть…
І що то їхня провина
У них є влада і гроші
Вони пихаті, чемні і такі хороші…
Ви скажете,
Чому мої слова пройшли цензуру?
Захочете жбурляти чернетки
У макулатуру…
Але я скажу вам відверто,
І буду завжди казати так вперто!
Може бути дві рідної мови
Не цурайся жодної,
Не наставляй кордони!
Будь людиною
Несамовито відданою
Серцем і душею,
Своїм поглядам,
Поведінкою своєю…
Обов’язково докажеш це згодом,
А зараз, будь впевнений!
Будь собою!
вони співають не класичний гоп-реп про баньдюків чи про золотиє цепі і бентлі,
в них пісні на політичні теми є, є на єзотеричні і під класичну музику. і про життя, рими дуже класні. я як маленький поет кажу це на 100%.
Мария Исаева відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00