Зникають тіні,
Йдуть вверх
Димом осіннім,
Без черг.
Думки втікають,
Душа пече,
Тебе не знаю?!
Це так? Невже?
Зірвався голос,
Останній лист...
І знову коло,
І знову тиск.
Упала крапля,
Ні, не сльоза.
Кинжал був, сабля,
Я - як лоза...
Боюся, б'юся.
Ні, не втечу.
Ні, я не злюся.
Не жду, мовчу...