як сильно не хочеться відпускати літо
не reset не поклала, а кеди вже тиснуть
вересневим повітрям відносно зігріта
запал втратив силу, а посмішка - суть
іду натягати за вуха жовтневий солярій
в підтримку тепла заварю чай в горнятку
мій душевний покій запалив камерарій
осінь стукала в двері - розвіяла сон кошенятку...