Ми зустрілись з тобою тоді -
Коли сонце тонуло в воді.
Я в парку на тебе чекав.
Під липами тебе обіймав.
Серце мліло бо тебе хотіло,
А душа не знала, а душа не знала.
І вона втікала,
І вона втікала.
Ми зустрілись з тобою тоді -
Коли сонце тонуло в воді.
Коли вітер хмари чесав.
Я вперше так покохав.
Зорі з неба для любові треба.
В мене їх немає, в мене їх немає
А вона кохає,
А вона кохає!