Пісня лебедина,
Серце України,
Що летить все далі
З-поміж давніх літ.
На весь світ лунає
Голосом дівчини;
Віру пробуджає
У душі моїй.
Сильна, невблаганна,
Мила і тендітна
Кожен її знайде
У імлі віків.
Час її не зломить,
Вічність не зупине,
ЇЇ звук бринистий
Ти почуєш лиш.
У тобі заквітне,
У тобі відродить,
Рідну Батьківщину
Де б ти не бував.
Щоб в житті не сталось
Пам"ятай Вкраїну
І єдину пісню-
пісню лебедину!