Солодка брехня
Лунає щодня.
Прикрашена посмішкою з білими зубами
Виражена злобою та хитрими очами.
Панує у думках,
Блукає по світах.
Брехня іще така буває,
Що скромність навіть виникає,
А поведінка і мова спокійні,
А люди зовсім ненадійні.
Брехня для краси, брехня для забави,
Брехня – це більша половина виконаної справи.
Звикаючи до складного і до почутого
Звикаючи до язика гострого, розкутого
Не знаєш де правди шукати
І взагалі чи варто на це час втрачати.
Солодка брехня
Лунає щодня,
Брехня вживається частіше
Брехня росте усе скоріше,
Нехай і далі вона лунає,
Бо правди вже на світі немає.
Солодка брехня
Лунає щодня.
Прикрашена посмішкою з білими зубами
Виражена злобою та хитрими очами.
2005