Напевно я тебе люблю
Ти не така уже й погана
Я про одне тебе молю
Люби мене моя Тетяна.
Твоя посмішка, очі й ніжна шкіра
Твоє темне як ніч волосся…
Я кохаю тебе і мені ще не вдалося,
Щоб в тебе з’явилась надія й довіра.
Таня, ти небесний птах
Ти надто високо літаєш,
Хай відступить сумнів і страх,
Адже ти когось кохаєш.
Ти даруєш мені надію
Я бачу в тобі ідеал
Я бачу нездійснену мрію
Ти бачиш розпач і провал.
Таня, я тебе люблю
Я кохаю тебе Тетяна.
Для мене ти одна кохана
Люби мене прошу, молю.
Тобі віддам я серце і життя
Таня, для тебе зроблю все
Повір у мої щирі почуття
І день новий нам щастя принесе.
Але усі мої старання
Навмисно ти не помічаєш
Я розриваюсь від кохання,
А ти мовчиш, спостерігаєш…
Я дав тобі зрозуміти,
Що означаєш ти для мене
Без тебе я не можу жити
Таке це почуття шалене.
Твоє мовчання мене вбиває
Краще скажи прямо ні.
Моє серце вже довго чекає,
Забагато сумнівів іще брехні.
Таня, хоч кохання невзаємне
Хоч любити ти мене не будеш
Все що було обом приємне
Обіцяй, що ніколи не забудеш.
Бажаю щастя і весни
Таня, зичу тобі любові, тепла
Нехай правдиві стануть сни
Де ти закохана була.
Нехай в тих снах мене немає
Там прийде той, кого ти бажаєш.
Він скаже, що по справжньому кохає
Ти теж надіюсь покохаєш…
2006