я йшов долинами...
зачерпував молочний шлях. На пригорщі.
думки з зірками плелись у мутні спіралі...
я так колись хотів летіти чим подалі
а зараз за сто метрів бачу свою хату
таких багато...Як я підстаркуватих метрів
на грані Rock-n-roolу;-оди,-прози,-приципи життя,а далі-
війна між павуками й мухами
за складені в кутки пусті мольберти
непевними від алкоголю рухами
я пробував ненамальоване підтерти
тепер я йду долинами
молочний шлях мішаю під ногами
з торішньою травою й слиною
до хати метрів сто і може винні ми
що всі замішані коми стають блінами
чи попередні всі твої стоять помижи нами
чи всі мої - з вогньом,смолою й вилами...
я так хотів до Нього і до мами
а йду долинами...