Я не контракт підписував з Ієговою
не заробляв у нього трудодні
йому кінець на хресті - Богу - Богове
а мій під хрестом в теплому багні
я не торкався до сліпих своїми пальцями
не зцілював прокажених й калік
не лазив із невдячними засранцями
в степах,містах, пустелях з року в рік
я не мішав в пилюці злиднів з кілометрами
я не втішав невдах,злодіїв і повій
я для голодних не ламав хліби на четверо
для спраглих не зронив й ковтка надій
я народився й тупо розмножаюся
мій шлях - іскра в великому вогні
я сам - ніхто, я сам себе стидаюся
із мене для майбутнІх добрий гнІй
І саме страшне те, що я це знаю
і саме дивне те, що з цим живу
п"ю каву,курю "честер",позІхаю
диван-базар-вокзал-хатина скраю
я протрезвію,подобрію і прозрію
та все одно Його не здожену