Я бачу у майбутньому життя,
Що сповнене любові і надії,
У мене є прекрасне відчуття,
Прекрасної в житті події…
Я бачу у майбутньому природу,
Існуючу в гармонії з усим,
Подарувати Глорії нагоду –
Життя без війн, що є легким.
Я бачу у майбутньому проміння,
Крізь сіре існування мовчазне,
Що шанс залишить нам, і вміння,
Як жити, розвивати основне.
Що створено людьми прекрасне –
Залишиться навік і не угасне,
І творчість щира не покине світ
Як світлий, дивовижний, в космосі політ.