Любов..Надія..Щастя..
Життя і смерть, напастя...
Характер дужий і тривога,
Життєвий шлях-нелегка та дорога...
Шум...Темінь...Забуття..
Це вже не те життя..
Неволя...Страх...Порозуміння-
Єдиний щлях до нашого спасіння...
Журба...Надія...Сум..
І тільки вірність наших дум,
І поклик світла в темноті,
Слова кохання золоті....
Тепло...Струмок у горах...Спів...
Тихий шелест запашних полів,
Любов до світу..Воля...
Тиша...Кохання...Доля...