А я чекаю. все іще чекаю.
Моя енергія безслідно не зникає.
Були часи, коли лише на каві
Трималося життя моє цікаве.
А я чекаю, доки скресне сила...
Ще ж не зима, а жити вже несила.
Були часи, коли цілунок ніжний
Розбуркував в мені завії сніжні.
А я чекаю, може, це минеться,
Якась в мені пташина сполохнеться.
Були часи, я годувала страхом
І печивом розпатланого птаха.
...Ти не приходиш
Радість
Я чекаю
Моя енергія
Безслідно не зникає...