Нам не потрібні слова
Як і не треба спокою
В кохання гра
А потім до бою
Кріз терен густий
Кров і колоті рани
Мабуть світ став такий
Мабуть ми це знали
Та зробили пародію
Ніби нам то не треба
Тепер просим Алаха
Піднювши руки до неба
В тихім світлі надії
В морі крові й скорботи
Додаються ті ж самі мрії
І питання хто ти
І питання до Бога
Чи до Будди не знаю
Позабута дорога
І не білий колір раю
Віра гасне два століття
Як і думка про життя
Коли знаєш що коріння
Вже не впустиш їх нема