Вам розкажу я про ось таке -
Як так зробити життя більш легке.
Є одна річ – заважає майже всім,
Вона часто стає як на голову грім.
Що скажуть люди що подумають всі,
Як вони сприймуть джинси й акорди прості.
Може ця зачіска їм не під смак ?
Ще хтось промовить – «та ти як дивак!»
А моя музика й спосіб життя ?
Як їм одежа ,житло ,тай твоє взуття ?
До цього питання підходжу от так –
Хто цим переймається стає як «дурак».:)
Турбота про це в якійсь мірі смішна,
Ну звісно в навчанні й роботі турбота не «грішна».
Та «труситись» за це кожен день не потрібно,
Куди краще відчути себе вільно і здібно.
Абсолютно «всерівно» їх думка для мене,
І ось це у житті немов світло зелене !
Що не стримує руху ,а каже іди !
Що тобі до вподоби , от те і роби.
Люди всі однакові бо мають схильність,
Лиш в думках про себе не втрачати пильність.
Тільки я, я, я, я, в голові й не замітиш –
Як весь час лиш собі якісь плани ти мітиш.
Що обідать турбує куди більше тебе,
Як там смерть якойсь баби що в сусідах живе.
Це нормально і це не якась дивина,
Що думають інші це турбота марна .
Комплекси "штука" для слабих людей,
Навчать вони звісно їх власних дітей .
Люби всіх осіб і будь добрим до них,
Помагай їм завжди, помагай під час лих.
В зовнінішньому вигляді слід зрозуміти –
Тільки «ТИ» ідеал і не треба тут нити :
В мене ніс не такий і фігура не та,
А представ свій «відок» як зломаєш хребта…
Bonus track :
Я ідеал ,а ви всі "уроди",
І чим більш не похожі на мене
Тим більше ви вийшли із моди.
Хехе :Р
17 вересня 2010 22:40. Riot183