Не знаю, чи ще "завтра" в мене буде,
Чи не піду у вічність тиху назавжди...
Напевно всі навік таки забудуть,
А Там мене уже родина жде...
Не знаю чи ще "завтра" в мене буде,
А може і "сьогодні" дике не прийде
І чи я встигну щось іще здобути?
Лиш я боюся чи спільнота все сприйме.
Таки не знаю, але вірю твердо,
Що не згубив я чесності ім'я
І в небесах родина вся підтвердить,
Що віра в правду в серці ще жива.
11.10.2010 року Львів
За пережиті злидні й зло —
Те „завтра“ все б йому дало,
Те „завтра“, може, й мало бути
Початком безконечних літ.
Без горя, без плачів і скрути,
І враз йому б відкрився світ! —
Життя привабне і багате,
Що й очі сліпли б від краси,
Було б йому замісто плати,
За сльози, за тяжкі часи.
Він мав би владу, був би в силі.
Блищать і тратить, рятувать —
Невже те „завтра“ на могилі,
Аж на могилі має встать?
Джордж Байрон "Мазепа"
jaryj відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
jaryj відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Кажуть, на нашу планету наближається велика планета (в пять разів більша за Землю), яка в 2012 році протаранить нас і з Землі залишиться мокре місце. Більшість календарів світу закічується 2012 роком, 22 грудня