Не знаю, чи ще "завтра" в мене буде,
Чи не піду у вічність тиху назавжди...
Напевно всі навік таки забудуть,
А Там мене уже родина жде...
Не знаю чи ще "завтра" в мене буде,
А може і "сьогодні" дике не прийде
І чи я встигну щось іще здобути?
Лиш я боюся чи спільнота все сприйме.
Таки не знаю, але вірю твердо,
Що не згубив я чесності ім'я
І в небесах родина вся підтвердить,
Що віра в правду в серці ще жива.
11.10.2010 року Львів
Звідки песимізм з прекрасному Львові? я ж на сатиру зайшла
jaryj відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Таки не знаю, але вірю твердо,
Що не згубив я чесності ім'я
І в небесах родина вся підтвердить,
Що віра в правду в серці ще жива.
А це хіба песимізм???
Чому родився, де блукаєш,
І що шукаєш звідтіля?..
Даруй любов, роби, що маєш,
Дивись-но - он, твоя земля,
Уже знітилась у чеканні,
І завилася бур"яном,
Живи, мов раз, немов востаннє,
Перед глибоким смерті сном.
Ти пам"ятай і дім, й родину,
І славні міцністю зв"язки
Із поколінь у покоління,
Їх - власним дітям залиши
Разом із вічною любов"ю...
Хай горді йдуть своєю кров"ю!..
jaryj відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Чого чекати від життя?
Якби ж то знати.
Багатства, слави, визнання,
Чи болю втрати?
А, може, треба віднайти
Свою дорогу,
Збагнути врешті: хто ж є ти?
Живеш для чого?
І, не минаючи доріг,
Що терням вкриті,
Знайти в собі добра для всіх –
Це сенс у світі!
Що нам готує це життя? –
Для нас важливо.
Лиш пам’ятаймо, вороття
Є неможливе!
jaryj відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00