Біль. Та хіба ти знайомий з цим словом?..
Перекреслив життя, зруйнував царство мрій.
І продовжуєш повість оцю знову й знову,
Не даєш права жити надії моїй.
Що я можу сказати? Ти зробив власний вибір.
Перекреслив байдужістю долю мою.
А я знов повертаюсь у той клятий вирій
Де згубила, кохаючи, мрію свою.
Знаєш, іноді страшно буває заснути,
Адже знаю, прокинуся вранці одна.
Та невже і надалі повинно так бути?!
Не відчути мені навіть й краплі тепла?!..
Я кричу, задихаючись, в темнії ночі,
Промовляючи, наче молитву, ім’я.
Зрозумій, я відчути любов твою хочу!!
Мрію стати для тебе єдиною я!!!