Під мелодію класичного джазу,
Ми з тобою танцюєм прощальний танок.
Ти забула про години екстазу,
Що розділяли ніжно вранці удвох.
Ми тепер вже давно і не разом
В тебе нарешті з'явилась любов
Взаємна, красива, сповнена щастям
Яку дарував тобі, наш Господь Бог.
А я, тримаючи тебе руками,
І досі відчуваю знову та знов.
Як граються у голові бажання,
І по судинах як палає кров.
Я тебе відпускаю, ти відходиш,
Робиш окремі рухи свого танку.
Своєю красой у спокусу вводиш,
Але тепер ти вся належиш йому.
До тебе в прощальнім танці підхожу,
Ти свою ногу на мене закида.
Я обіймаю, думать вже не можу,
А ти еротично на мене ляга.
Наші рухи неймовірно красиві,
Ми показуємо цьому люду клас!
Як жаль що це остання наша зустріч,
І не побачить вже ніхто разом нас.
Грайливо ти на мене подивилась,
Бачу цей погляд тепер в останній раз.
Доторкнувся до обличчя твого, мила,
Нас востаннє поєднав класичний джаз.
Гей, музи́ки, грайте, не зупиняйтесь!
Прошу, музика, не обривай-но екстаз!
Щоб ми хоча би із нею у танці,
Могли бути щасливі разом, хоч раз.
(Будь ласка, коментуйте навіть якщо і не подобається, вказуйте на помилки та недоліки =)