1-куплет.
Застиглі сльози на щоці.
Даруй кохання, прошу, мені.
Не гріє сонце , що у вікні,
Залишив щастя у пустоті..
Любов пройшла, не без сліду.
Залишила душу пусту..
Вернися щастя, тебе молю.
Прости, мені, вернись прошу.
Приспів:
Не тікай, не біжи, а до мене повернися.
Я без тебе упаду, як у прірву без крил птиця.
А що сталося забудь, не важливо те, що було.
Полюби мене прошу, бо любов твою забула..
2-куплет.
А небо плаче, я разом з ним,
Бо більш немає мені із ким.
І колить в серці, душу пече.
З пустої рани, кров тече.