Пришла та мить, все почалося
Цього я зовсім не чекав
Навіщо це мені здалося?
Я навіть думки не пускав
Неначе небо загорілось
І звідти ангел мій зійшов
Й моє серцк в раз схилилось
І вже не знав куди я йшов
Яке це дивне почуття
Що полонило все життя
Вогонь... Стихія... Невблаганність
А в голові наче туманність.
Нічого в світі не важливо
Одна вона лиш в голові
Та знаю - всетаки це диво,
Що все ж судилася мені!
Відчути ангельсьький цей дотик
Що розриває на шматки
Своє життя хочу віддати
Бо все для мене в світі - ТИ!