Яка чудесна в нас земля,
Які грунти, ліси, вода,
Немає ніхто такого добра.
Що треба нам ще для життя?
Ми – незалежні, працьовиті
Веселі й горді, сильні духом,
А хто загинув земля їм пухом,
Та навіки в пітьмі закриті.
Нема війни, не голодуємо
В нас ніби добре все, як у всіх
І ми готові випередити їх
Скажіть, чому ми всі страждаємо?
Влада в нас розумна, лише ми барани
Темні люди без освіти,
Як нам жити, куди нас діти?
Влада в нас розумна хай скажуть вони.
Де наші гроші, які ми заробили?
День-у-день ми усі працюємо,
Ми не живемо, лише існуємо.
Навіщо ви все це вчинили?
Вам просто так це не минеться,
Терпіння нам колись урветься.
2000 р.