Я так люблю тебе моя ти Україна,
Тебе любити й пам’ятати буду до загину
Та сталось так, що я покинув Україну
Ночами згадую, коли стаю я на коліна
І богу молюся я за тебе
О моя рідна, Україна!
Як хочу я приїхати до тебе
Дихнуть повітрям, впасти на коліна.
Обняти дерево зелене,
Як це важливо все для мене,
Бо я живу на чужині
І як додому хочеться мені.
Хоч дім мій давно уже там,
Я тут живу багато літ,
Для мене тут немає бід,
Які я пережив на Україні сам.
В мене є все: робота, гроші
І люди тут привітні і хороші
Добре жити на чужині
Я остаточно сказав собі,
Що другу рідну батьківщину,
Я вже ніколи не покину.
2000