Падає листя, ідуть дощі,
Осінь принишкла десь у далині.
Ласкава пора у вільний свій час
Вогник любові запалює в нас.
Тільки лиш треба добре вспівати,
Вогник любові швидко вбирати.
Хто не встигає, той не відчуває
І про осінь нічого не знає.
Хороша природа, хороша погода
Чекає, сумує, бунтує і все таки чує
Той шелест легкий, непомітний, сумний.
Який нам навіює мрії, надії,
Але крокуючи за часом, змінюється все
Мабуть так і буде, а може і не…
2000