Пошепки, тихо, вакуум раю.
Подихи вкупі, мов гранули чаю.
Світло, приглушене плівкою ока
Тілом пульсує, мандрує допоки..
Поки шалена хурделиця крові
Прихисток знайде у сповіді мови,
Сповіді млявій, німій і без сенсу
Кіптяві страху, душі декадансу.
Статика міміки, стиглість відносин
Відновлення спокою, звичність запросин.
Осягнення вибору, все, що я знаю
Виліпить душу, що в грудях тримаю..