Цуценя французького бульдога –
Подарунок, несподіванка шалена!
І від вражень він розгублений, небого,
Так беззахисно все дивиться на мене…
Ось оговтався, відчув любов безмежну,
Ігнорує спальне місце на підлозі,
Все – тепер від нього ми залежні,
Ми поборені, віднині ми в облозі,
Все для нього – найсмачніше, найсвіжіше,
"Моє сонечко кохане!" - це собаці,
Поцілунки та обійми найніжніші,
Потурання щонайменшій забаганці.
Недогледіли, як застрибнув на ліжко,
Зацікавлений мобільним телефоном,
Все розгриз – наївся до відрижки
Й спокійненько задрімав у нас під боком…
Зранку – ґвалт! Зіпсований мобільний?
Ні, звичайно: "Песик може захворіти…",
А хитрун, пересуваючись повільно,
Чимчикує до вітальні, де є квіти…
Мы как-то готовились отмечать, теперь уже не помню чей день рождения. Холодильник полный, в кухне что-то кипит, варится, собака под ногами болтается, в надежде, что что-то обломится, а тут соседка пришла. Спровадили пёсика на балкон, а там, к слову сказать, торт был. В холодильник не влез...
Всё бы ничего, торта ещё два купили, а вот с собакой пришлось туго. Вместо того, чтобы выводить на улицу, пришлось лишь изредка заводить домой.
Kulagina відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Насмешила до слёз! Я представляю удивление и радость собачки!