Я лист прощання напишу
Не буду вішати лапшу,
Знімати важко її вам
Заграють труби загримить барабан.
Омили, взяли понесли далі,
Сльози ллються, а нема печалі.
Проводжали, світ великий був,
Хоч старий та я все чув.
Чому побиваються за старим?
Помер тай все із ним.
Поховали, закопали,
Випили, згадали.
Провели на небеса,
Але наткнулися на списа.
Кинули в пекло жарке.
Провинився мучать мене.
Ну так і треба грішному,
Що колись втік із дому
Та вбивцею став холоднокровним,
Підлий смоли, щоб став казан повним,
Бо тягне наче по спині,
Простіть убивства ви мені.
2000