Ніхто не може зрозуміть,
Були дівчата і в одну мить,
Все було, весь можна світ змінить,
Коли розумієш, ти навік повинна для неї жить.
ЇЇ поцілунки на твоїх вустах,
Її дотик на твоєму тілу,
Вони такі, все в їх руках,
Кому яке до цього діло?
Той аромат її тіла
Збуджує, а що ти хотіла?
Сталось те, що мало статись
І так не хочеться з нею прощатись
P.s. для неї
Я тебе кров'ю вмиваю,
Твоїми вустами, я цілусь ніжно,
Сльози твої я із щік витираю.
Я знаю, ти належиш до мого раю.
Дай ще раз мені свою руку,
Хай дивляться і осуджують люди,
Бо та заборонена мука
Від нашого із стобою Іуди.
Я кохаю тебе та вже пора йти
На мене народ чекаає,
Це все суспільство, батьки,
Мені вже пора йти, світає....