У світі спокою ніяк немає,
І часто нам скорботно у житті.
Та Заповіт Новий нас утішає:
Радіймо, браття, в Господі Христі!
Христос на проповідях наставляє:
«Прийдіть до Мене струджені усі,
Душам знайдете спокій, що вблажає».
Радіймо, браття, в Господі Христі!
На Тайній Вечері Христос навчає:
«Вам плач, а світ радітиме тоді,
За смутком прийде радість, що втішає».
Радіймо, браття, в Господі Христі!
Не раз Павло Апостол зазначає,
Що з часом все проходить у житті,
Лише любов у Бога не минає.
Радіймо, браття, в Господі Христі!
А світ в спокусах далі ворохобить:
«Згрішіть – щасливі будете тоді».
Та порожнеча із гріхом приходить.
Радіймо, браття, в Господі Христі!
Ми грішимо, нажаль, в житті багато
І не приходить спокій до душі.
Та з покаянням і Причастям – свято.
Радіймо, браття, в Господі Христі!
В житті людей багато непримітних –
У кожного можливості свої.
Та милосердям утішаймо ближніх,
Радіймо, браття, в Господі Христі!
«Якщо хтось навіть світ цей весь здобуде, -
Христос повчає, - та душа в біді,
То користі йому тоді не буде».
Радіймо, браття, в Господі Христі!
Знайомих прихожан не раз стрічаєм,
З одної чаші нам Дари Святі.
Спілкуючись себе ми наставляєм:
Радіймо, браття, в Господі Христі!
В молитві ми підносимось до Бога
Турботи забуваємо земні.
До Бога нас веде вузька дорога.
Радіймо, браття, в Господі Христі!
Хоч як би нам не тяжко було нині,
Та був Ісус розп’ятий на Хресті,
Але Воскрес в величній Божій силі.
Радіймо, браття, в Господі Христі!
08.04.2010р.