бажання . мовчання .німі погляди .
признання . втікання .чиїсь доводи .
світ спить . пізня ніч .в руках лілеї .
торт . кілька свіч .думки про неї .
швидкі кроки . зупинка . погляд вгору .
розбита мрія крізь закриту штору .
а взавтра знову дорога . знайома людина .
пересторога , тривога й німа картина .