Нікому не відомо хто ці люди:
Душевно хворі-не такі як всі!
Чи прагнуть щось в житті вони здобути?
Чи прагнуть існувати на землі?
Вони не розуміють нас так само,
Як ми не можем зрозуміти їх,
Вони живуть окремо, хоч і з нами,
Вони живуть лише в думках своїх.
Та світ вони сприймають особливо...
Яким він постає в очах у них?
Їх скинули і відібрали крила-
На землю посеред людей простих.