Поцілунками закривають рот,
Я це пізно зрозуміла.
Вважала, що ти ідіот,
Адже цього не знала.
Перший поцілунок зривають,
Другий - вимолюють,
А третій - вимагають
І всі інші терплять.
Так і ти був для мене,
такий сценарій був між нами,
Ти просто вирішив, забрать мене для себе,
Весь світ покласти до моїх ніг.
Та не цінила я твої обійми,
Не рахувала, як, ти, прикрасні миті,
Не обмальовувала твоїм ім'ям стіни,
Не кричу, що сили, я хочу від тебе любові.
Вибач, але кожен поцілунок пам'ятаю,
Твою усмішку і очі,
Що я для тебе все, знаю,
Для мене багато чого варті, чуєш, наші дні-ночі...