Небо…А на ньому хмари,
Душа, а на ній біль,
Чому наш світ ― це примари,
А кожна людина ― тінь…
Ненавиджу свої очі,
Ненавиджу свої думи,
Не люблю я холодні ночі,
Не бачу я.Іди…
Не роби з мене страху,
Зроби так, щоб не зривало стріху ,
Я не корюся часу,
Я живу не на втіху.
Заховатись би від усього світу
Не бачити його цвіту,
Але це не можливо,
Це так примхливо….