Бери мене собі, моя любове,
Неси стежинами свого життя.
В твоїх обіймах я воскресну знову,
Назад, повір, не буде вороття.
Якщо живеш - то я живу для тебе,
Тобі єдиному себе віддам.
І зараз мені більшого не треба,
Молюся Богу, небу і вітрам.
Я п'ю не воду, що тече горою,
І не для мене чисте це повітря.
Я п'ю тебе і дихаю тобою,
Допоки ти - допоки я на світі.
Не покидай, не обпечи серденько,
Яке беззахисне в твоїх долонях,
А будь лише зі мною так близенько
Тепер і в пору срібних ниток в скронях.
Мене кохай, нічим не переймайся,
Кохай в тяжкий або веселий час.
А як не зможеш, то поруч тримайся,
Мого кохання вистачить для нас.