Минають дні,минають ночі,
І все проходить за вікном,
Минає все і навіть очі
Твої закрилися давно.
Чому так серце важко б’ється ?
Чому нема тебе тепер?
Чому душа до тебе рветься?
Чому покинув ти мене?
Ти пам’ятаєш говорив,
Що не покинеш,не залишиш,
За,що же ти мені зробив,
Таку велику рану в серці?
Ти дарував мені букети,
І кожен день ти промовляв,
Що бачиш у мені секрети,
Чому ж про себе промовчав?
Тепер сиджу одна на світі,
Без тебе я живу в морозі,
Тепер вже я приношу квіти,
По тебе я сумую й досі.