Не йди туди, не варто,
Бо люди там лихі:
Здуріли від азарту,
Нікчемні, злі й пусті!
Вони тебе зруйнують,
Зламають все живе!
І совістьне почують!
Послухайся мене!
Благаю, не спускайся
У світ надій дурних...
Зі мною залишайся,
Бо ти ніхто для них!
Тебе я не оманю,
Як зроблять це вони!
В сліпому сподіванні -
Залишся! Не іди!
І ти ще не готовий
Спускатись до землі,
Бо біль не випадковий
Причинять там тобі!
Бо янгола у тобі
Побачила лиш я...
А ті, в людській подобі,
Загарбають життя!
Не йди туди, благаю!
Загинеш на землі!
Я там була, я знаю -
Усі вони лихі!
Для них не підберемо,
Що доброго дано!
Мене оті нікчеми
Вже зрадили давно!