зажди хвилинку . не підганяй на страту .
думки злісним катом поставили на коліна .
навчило життя бути сильною, щоб втрачати ;
страждати не хочу - тому залишаюсь вільна .
тому обираю самотність - без болю й без страху ,
мальовану чорними-чорними фарбами готики .
натомість тобі покладу на чекаючу плаху
вітання з минулого - перші вербові котики ...